Foto: rbfa.be

Ekipa zadužena za marketing fudbalske reprezentacije Belgije postala je pravi hit nakon, u najmanju ruku, čudnog izbora kada su u pitanju fotografije za obeležavanje nastupajućeg Božića.

PROČITAJTE JOŠ...

Belgijanci su, naime, na svoje društvene mreže okačili besplatne čestitke za nastupajuće praznike na kojima su zvezde „crvenih đavola“, ali se čini da ipak nisu dočekane onako kako su priželjkivali.

Naime, umesto pozitivnih komentara, veliki broj ljubitelja fudbala je imao jedno kratko, ali dovoljno jasno, pitanje da ovu „akciju“ Belgijanaca svrsta u apsolutne promašaje gotovo momentalno po puštanju:

„Zašto?“

Nije potrebno više od jednog gledanja kako bi bilo shvaćeno zbog čega je reakcija takva.

Inače, glavni „junaci“ ovog čudnog, u velikoj meri bizarnog, ali i, moramo priznati, zanimljivog dela Belgijanaca su braća Eden i Torgan Azar, Kevin de Brujne, Dedrik Bojata, Aksel Vitsel, Šarl de Ketelare…

Mada, s obzirom na to da su Belgijanci dominantno došli do mesta na Svetskom šampionatu koji će 2022. godine biti održan u Kataru, sva je prilika da će navijači ipak oprostiti ovaj „gaf“ i sećati ga se sa osmehom.

BONUS VIDEO Jeziva povreda Branta da Borusija – Bajern

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar