Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Terzić sipao reči hvale za košarkaše.

Košarkaši Crvene zvezde savladali su najvećeg rivala Partizan u prvom istorijskom evroligaškom derbiju rezultatom 76:73. Povodom ove velike pobede oglasio se i predsednik Upravnog odbora Sportskog društva Crvena zvezda Zvezdan Terzić i direktor fudbalske sekcije.

Pročitajte još

„Velika zvezdaška porodica nastavlja da ispisuje istoriju srpskog i evropskog sporta. Beograd je sinoć bio domaćin prvog evroligaškog večitog derbija. Velike čestitke našim košarkašima koji su u ovoj istorijskoj utakmici stigli do pobede, po kojoj će biti upamćeni. Pokazali su kako se bori za klub i doneli radost zvezdaškoj javnosti. Ostvaiti dve pobede u isto toliko večitih derbija u kratkom vremenskom intervalu je rezultat kom se treba ponositi. Još jednom im čestitam na odličnom rezultatu i pravom sportskom ponašanju, ponosni smo na način na koji nas predstavljaju u Evropi“, izjavio je Terzić.

Zvezda je u seriji od osam pobeda u svim takmičenjima. Po dolasku trenera Duška Ivanovića, klub je bez poraza. U Evroligi je na 11. mestu sa učinkom od po šest poraza i pobeda.

BONUS VIDEO PIKSI – Zašto se portparolu FSS ne sviđa pitanje Nove S?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar