Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Nema kraju "rata saopštenjima"

Meč Partizana i Crvene zvezde igra se u četvrtak od 20.30 u beogradskoj „Areni“ u okviru 12. kola Evrolige, a još uvek nije poznato da li će i koliko biti gostujućih navijača u dvorani.

Crno-beli su najpre istakli da u dvorani neće biti navijača Zvezde, ali se situacija promenila i sada smo blizu konačne odluke da u „Areni“ bude mesta i za gostujuće navijače.

Ipak, Partizan je u svom saopštenju rekao da će se o tome razmatrati na sednici Upravnog odbora, a iz Zvezde je usledio odgovor:

„KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je nakon održanog sastanka svih bezbednosnih službi i predstavnika dva kluba, koji je održan u sredu u prostorijama Uprave Policije, izašao sa zvaničnim saopštenjem u skladu sa odlukama nadležnih organa koje su donete na tom sastanku.

PROČITAJTE JOŠ:

Sa druge strane, organizator utakmice 12.kola Evrolige koja će se odigrati u četvrtak u „Štark Areni“ izdao je svoje saopštenje koje je potpuno suprotno odlukama koje su doneli nadležni organi na zajedničkom sastanku bezbednosti.

KK Crvena zvezda iz tog razloga zvanično je u sredu u popodnevnim časovima, dopisom obavestio predstavnike nadležnih organa o ovoj situaciji, tražeći da se postupi po odluci koje su donete na zajedničkom sastanku u sredu u Beogradu, a vezane za pripremu ove utakmice.

Istovremeno u tom dopisu KK Crvena zvezda pozvao je nadležne organe da se što pre zvanično oglase i izdaju obavezujuća, vrlo jasna i precizna uputstva u vezi organizacije i održavanja sutrašnje utakmice kako bi se izbegla opasnost od mogućih incidenata za koje KK Crvena zvezda ne želi da snosi nikakvu odgovornost“, stoji u saopštenju Crvene zvezde.

BONUS VIDEO Navijači Partizana pevaju posle poraza Reala u Madridu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar