Derbi kakav Srbija zaslužuje. Emotivan, srčan, napet, pun vrhunskih poteza i drame do poslednje sekunde. Ali, šta se dešavalo kada su se kamere ugasile?

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan sa 76:73 u 12. kolu Evrolige i prvom derbiju koji je odigran u ovom takmičenju. Ipak, nakon susreta smo videli nekoliko neobičnih situacija.

PROČITAJTE JOŠ

Pre svega igrača Partizana nije bilo u miks zoni da daju izjave. Željko Obradović je besan što nije poštovan dogovor i akcije koje je prozvao odlučio da zatvori igrače u svlačionicu i da im tamo održi sastanak na kom se gledala video analiza susreta.

I dok su crno-beli morali da uče na sopstvenim greškama, košarkaši Zvezde su odlučili da pozdrave navijače.

Daleko nakon kraja meča, nakon tuširanja i svega što se obično radi nakon jedne ovakve utakmice izašli su opet na parket.

Sada kada nije bilo domaćih navijača, sa navijačima Zvezde su mogli da proslave veliki trijumf. Najviše od svih je uživao čovek koji je odlučio večiti derbi Nemanja Nedović, što se vidi po svakoj slici na kojoj se nalazi. Proslavio je gotovo plesom izlazak na parket jer je u sportskom maniru bio miran nakon trojke za trijumf. Ipak, sada je bilo vreme za slavlje.

Usledilo je slikanje sa navijačima Zvezde na parketu Partizana, a i Luka Vildoza, strastveni Argentinac, bio je oduševljen potezom navijača. Postoji barem nekoliko sličnosti između navijača iz Argentine i Srbije, a deluje da ih je i Vildoza prepoznao i zato igra košarku života ili barem onu koju je igrao u Baskoniji.

Zvezda je ovo pozdravljanje navijača nazvala „Afterparty“.

Košarkaši Zvezde posle derbija
Košarkaši Zvezde posle derbija; Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)
Košarkaši Zvezde posle derbija
Košarkaši Zvezde posle derbija; Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BONUS VIDEO Trojka Nedovića i poslednji napad Partizana

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare