Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović nije mogao da bude zadovoljan ishodom derbija sa Crvenom zvezdom u Evroligi.

Zvezda je kao gost u Areni pobedila u 12. kolu elitnog takmičenja sa 76:73, a poslednji šut za pobedu pogodio je Nemanja Nedović.

PROČITAJTE JOŠ:

Partizanu ostaje žal jer je imao šest poena prednosti tri minuta pre kraja, ali je onda Luka Vildoza ubacio dve trojke u bitnim momentima za egal pre asistencije za Nedovića.

Ovakav epilog je iznervirao Obradovića, pošto su pre toga Jam Madar i Kevin Panter promašili nekoliko trojki kojima su mogli da promene ishod meča.

„Sve u vezi sa ovim je da smo mi imali pet otvorenih šuteva, nismo pogodili, oni su imali jedan, taj poslednji, pogodili su ga i to je to“, rekao je trener Partizana u svojoj prvoj reakciji na Sport klubu.

Zvezda sada ima po šest pobeda i poraza na 11. mestu Evrolige, dok je Partizan sa četiri pobede i osam poraza na 15. mestu.

Crveno-beli su pre desetak dana pobedili Partizan i u ABA ligi sa 90:74 i igraju mnogo bolje pod vođstvom trenera Duška Ivanovića.

BONUS VIDEO: Slavlje navijača Zvezde nakon trojke Nedovića za pobedu protiv Partizana

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar