EPA-EFE/Abedin Taherkenareh

Dejan Lovren ne prestaje da iznenađuje izjavama.

Prethodnih dana u centru pažnje su bili istupi Dejana Lovrena, reprezentativca Hrvatske koji je bronzanu medalju iz Katara slavio uz ustaške pesme.

Kao da mu to nije bilo dovoljno, on je nakon osude javnosti istakao kako se ne kaje ni zbog čega i da ga niko nee ućutkati.

PROČITAJTE JOŠ

on j eu jednoj emisiji pored opravdanja svojih ispada osuo paljbu i na FIFa za koju tvrdi da je dala doprinos da Hrvatska ne bude prvak sveta.

„Moram da pazim šta pričam. Verujem da su Argentinci bili favorizovani da dođu do finala, da to osvoje, a ne da to bude Hrvatska“, naglasio je on.

On se potom osvrnuo i na finala turnira u Rusiji na kojem je Hrvatska po njegovim rečima bila izuzetno oštećena.

To se i 2018. godine dogodilo u finalu. Tad se Perišićeva ruka gledala na VAR-u, a sada nije. Užasno boli. Imali smo šansu i njih da pobedimo“, rekao je Lovren.“

Nije se tu zaustavio Lovren. On je naglasio da su „vatreni“ pokradeni na gotovo svakom meču! Smatra da su sudije gurale i Brazil u četvrtfinalu!

„Ne želim da govorim tako teške reči i optužbe, ali oštećeni smo. Brazil je za nas bio finale. Oni su bili favoriti, očekivalo se da oni osvoje Svetsko prvenstvo. Inat je proradio. Mi smo bili na visokom nivou samopouzdanja. Jeste bilo je panike kada smo primili gol, ali nismo se predali. Svi smo verovali, znali smo da smo bili kvalitetniji. Znali smo da možemo“, rekao je u „Bujici“ Lovren.

BONUS VIDEO Vučićevi fudbalski biseri: Marokanci su naša braća sa istim problemom, idite u Hrvatsku na more, ja neću

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar