Nik Kirjos
Nik Kirjos; Foto: Tanjug/AP Photo/Charles Krupai

Nik Kirjos je pojasnio zbog čega je mogao da se povuče sa Australijan opena.

Došlo je do malog kidanja u meniskusu, definitivno nije mogao ni da izađe na teren. Povukao se dan pre nego što je trebalo da zaigra u prvom kolu.

PROČITAJTE JOŠ

„Veoma sam razočaran, svi se pitate šta se desilo, pa sam morao da se povučem, moj fizioterapeut Vil Maher će dati više detalja. Osećam se izmoreno, ovo je jedan od najvažnijih turnira“, počeo je Kirjos.

Zatim je stručnjak došao na red.

„Nije mogao da igra ni sa injekcijama, pokušao je da proceni na meču sa Novakom da vidi da li moze da igra. Svaki put je bio sve otečeniji, nikako ne bi mogao da odigra sedam mečeva. Hteli smo da sprečimo da se pogorša stanje, vratiće se za Indijan Vels. Razočarenje je što se se to desilo sad“, rekao je fizioterapeut Kirjosa.

AP Photo/Frank Franklin II

Nakon toga je pojasnio kako se oseća.

„Pomešana su mi osećanja, želeo sam da uradim sve kako treba, da budem spreman, ali je ovo loš tajming. To je zivot, povrede su deo posla, moram da pronađem inspiraciju u Kokinakisu koji se vratio posle povreda, vratiću se i igruću kao ranije. Ušao sam u ovaj turnir kao jedan od favorita, uradicu sve da se vratim“, rekao je Kirjos.

Najavio je i odlazak pod nož.

„Ne osećam se dobro, posle mečeva sam osećao probadanje. Poslednjih pet noći sam imao problem da spavam, imao sam nateknuće koje se povećavalo, jedini način je bilo da se otvori i da se to reši“, poručio je Kirjos i dodao „Hteo sam da dam sebi šansu, imao sam neku nadu, ali posle današnjeg dana…“.

BONUS VIDEO Novak Đoković i Nik Kirjos – šou u Melburnu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar