Foto: REUTERS/Jaimi Joy

Cicipas je šmekerski odgovorio Novaku

Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs

Stefanos Cicipas poražen je po drugi put od Novaka Đokovića u finalu nekog grend slema, a ovoga puta rezultat u Australiji bio je 3:0 u korist srpskog tenisera.

Grk je dobio ovacije sa tribina, odigrao je odličan turnir, ali je Novak u finalu bio dominantan i nije dozvolio Cicipasu nade da može da se domogne prve grend slem titule u karijeri.

PROČITAJTE JOŠ:

„Novače, ne znam sta da kazem. Mislim da govori samo za sebe sto si uradio do sada, sve je u brojevima, da imaš takvu podršku porodice, bilo je neverovatno putovanje, divim se onom što si uradio u našem sportu. Imao sam privilegiju da igram mnogo velikih mečeva, ali Novak izvlači najvise od mene, on je jedan od najvećih koji je ikad držao reket“, rekao je Cicipas.

Tu nije prestao sa pohvalama.

„On je najveći protiv kog sam ja igrao, hvala što si gurnuo naš sport toliko daleko, svakog čoveka koji je uključen u naš sport. Nije lako, još jedno finale grend slema, ali sam uvek spreman da se vratim i ponovo radim. Hvala mom timu na ovome, srećan sam da imam podršku ljudi oko mene, koji dele iste ambicije i ciljeve, privilegovan sto ovo radim. Želim da se zahvalim grčkim navijačima. Povratak u Australiju donosi dobre emocije, svi koji skupljaju lopte, svi koji su uključeni u rad AO, vaš posao je mnogo težak, mnogo to cenimo i bez sponzora ne bismo imali priliku da radimo ovo… Hvala puno“, završio je Cicipas.

BONUS VIDEO Meč lopta i Novakove suze za desetu titulu u Melburnu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar