Podeli:

Fudbaler Aleksandar Prijović, koji je početkom aprila osuđen na tromesečni kućni zatvor zbog nepoštovanja mera u vreme vanrednog stanja, sinoć se pojavio na jednom beogradskom splavu na nastupu Aleksandre Prijović, iako mu kazna ističe tek početkom jula.

Prijoviću je od strane suda dozvoljeno da napušta kuću na po dva sata dnevno, ali je on ovo pravilo prekršio jer napuštanje kućnog pritvora ne podrazumeva i izlaske noću, već samo danju, u unapred propisano vreme.

Naime, on je u provod došao pola sata posle ponoći, a otišao oko 3 sata ujutru. Pre nego što je pevačica zapevala, fudbaler se sa dva prijatelja smestio u separe, poručio flašu žestine i zapalio tompus. Bio je odlično raspoložen, pa je sve vreme snimao atmosferu telefonom i đuskao. Iako mu je do isteka kazne ostalo manje od mesec dana, Prijović je ipak prekršio kućni pritvor i to da bi otišao na žurku koja je zbog novih žarišta korone u krugovima estrade proglašena visokorizičnom.

PROČITAJTE JOŠ

Podsetimo, Aleksandar Prijović je uhapšen sa više osoba trećeg aprila, kada ih je policija zatekla u lobiju hotela “Crowne plaza”, čime su prekršili mere zabrane okupljanja na javnom mestu tokom vanrednog stanja usled pandemije. On je sutradan priznao krivicu i osuđen je na tri meseca zatvora koje bi trebalo da izdržava u kućnim uslovima. Pored njega, tada su uhapšeni i pevač Radiša Trajković Đani, njegova supruga Slađana i sin Miloš, Mitar Mirić. Svi su osuđeni na iste kazne, što znači da bi na potpunoj slobodi bili tek početkom jula.

Kako su za portal Nova.rs potvrdili sagovornici iz pravosuđa, Prijović nije mogao da podnosi zahtev za uslovni otpust, jer je osuđen sporazumno na kaznu, koja je konačna i istog trenutka pravosnažna.

Pozvali smo Prijovića kako bismo proverili da li je možda zatražio dozvolu da ipak prisustvuje nekom javnom događaju, ali on nije odgovarao na naše pozive, i poruke.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

PROČITAJTE JOŠ

Komentari

Vaš komentar