Podeli:
Foto: Pritnscreen/youtube/ GQ Germany

U jeku pandemije koronavirusa, glumica Šeron Stoun nalazi se u karantinu, a kako bi joj dani u kući prolazili što zaniljiviji, odlučila je da se pozabavi kreativnim stvarima, i tako se posvetila slikanju.

Zvezda filma “Niske strasti” na Instagramu se pohvalila svojom prvom slikom i pokazala kakav talenat ima za slikanje, za koji verovatno ne bi ni saznala da nije vanredna situacija.

Foto: Pritnscreen/Instagram/sharonstone

Ispod fotografije usledile su brojne pohvale u komentarima, među kojima je bio i jedan koji je napisala manekenka Naomi Kempbel. Ona je kratko napisala “Divno”.

Šeron je pre mesec dana napunila 57 godina i tada je istakla da joj starenje ne smeta, već uživa u svojim zrelim godinama.

“U 57. godini osećam se samouverenije nego ikad. S godinama sam postala selektivniji oko toga s kime provodim svoje vreme i više nisam opednuta svojim izgledom. Ideja večne mladosti je mit i volela bih da sam to naučila mnogo ranije. Ne želim da izgledam mlađe, želim da budem žena koja najbolje izgledala u svojim godinama”. rekla je glumica.