Podeli:
Foto: Vesna Lalić

Prvi put nakon skandala koji je šokirao javnost, na Romaninom profilu osvanula je objava koja je ubrzo i nestala. Ona je ripostovala objavu ženeske osobe koja ju je branila.

U toj objavi ta ženska osoba piše “Gledajte svoja posla”, tvrdi da novinari pišu gluposti, potom vređa, a onda spominje i “režiranje priče”, verovatno u cilju toga da naglasi kako prethodno objavljene vesti o pljački bankomata u Australiji nisu istinite.

PROČITAJTE JOŠ

Romana je u sitne sate, po našem vremenu, ovu objavu podelila na svom Instagram storiju, a onda ju je ubrzo i obrisala, navode domaći mediji.

Podsetimo, nakon što su Romana Panić i Filip Mrkajić privedeni, on je priznao krivicu za 18 tačaka optužnice, a pevačica za 16. Oni će, pored toga što će morati da vrate novac, morati u zatvor – Filip 14,  a Romana 12 meseci, odnosno biće puštena uslovno posle tri meseca. Sumnjiče se da su tokom marta i aprila postavili uređaje za snimanje na tri bankomata u Brizbejnu. Oni su na taj način prikupili bankovne podatke 35 osoba.

Foto:Screenshot/Instagram/romana_panic

Kada je tehničar pronašao nelegalne uređaje na bankomatu, policija je pretresom stana u Spring Hilu gde su njih dvoje odseli, pronašla obeležene novčanice u vrednosti 23.500 australijskih dolara, uređaje za snimanje kartica, kartice za skladištenje podataka na kojima su pronađeni snimci kupaca na bankomatima, lične bankarske podatke klijenata u bankama i alatke za instaliranje dodatnih uređaja.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar