Podeli:
Foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

U prepisci Tijana Ajfon čoveku kojem nudi usluge govori da može da “zaokruži cifru” i objašnjava na koji način se vrši isplata.

Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, uhapšena je u Suvom Polju kraj Bijeljine tokom velike kokainske žurke sa orgijama, a sumnjiči se za prostituciju i podvođenje.

PROČITAJTE JOŠ

Ona je, sa još tri devojke koje je vodila na žurku, navodno, ilegalno prešla granicu preko reke Drine u čamcu. U velikoj akciji “Kristal”, koju je sprovela Policijska uprava Bijeljina i MUP Republike Srpske uhapšeno je ukupno 35 osoba zbog zloupotrebe opojnih droga, oružja i prostitucije, prenosi Srpska Info.

U prepisci Tijana klijentu kome nudi usluge jasno govori da može da “zaokruži cifru” i objašnjava na koji način se vrši isplata.

“Sad sam se čula sa drugaricom i dogovorile se… Uzmi subota let, možeš i ranije nešto. 700 evra po danu. Znači, 2.800 evra, ako ti je merak može i 3.000 evra da zaokružiš. Pola pošalji, pola na ruke kada dođemo”, napisala je ona u poruci.

Pored nje, u velikoj akciji Policijske uprave Bijeljina i MUP Republike Srpske, uhapšeno je 35 osoba zbog zloupotrebe opojnih droga, oružja i prostitucije.

“U pretresima je oduzet kokain, oružje i 10.000 evra (20.000 KM)”, potvrđeno je u policiji.

Inače, sa Tijanom Ajfon su bile tri drugarice – Saša Petrović iz Čačka, Jovana Denić iz Mladenovca i Sofija Gačić iz Beograda, koju su povezivali sa Slobom Radanovićem i još jednom poznatom ličnošću.

View this post on Instagram

Jaknica @queenivaprodaja ❤️

A post shared by Tijana Maksimovic (@ticamaksimovic) on

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar