Podeli:
Foto: E-Stock

Nakon što je potvrđeno da je Đorđe David, jedna od članova žirija "Zvezde granda", pozitivan na koronavirus, te da će morati da ostane u bolnici do daljnjeg, ostali članovi pomenute emisije za Nova.rs izjavili su da su sa pevačem u svakodnevnom kontaktu, te da mu pružaju ogromnu podršku i da se, kako kažu, nadaju da će ozdraviti.

Naime, muzičar Đorđe David pozitivan je na koronavirus. Njegove kolege iz “Granda” u razgovoru za Nova.rs istakle su da se svakodnevno čuju sa pevačem, te da se nadaju da će biti bolje.

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica Marija Šerifović izjavila je da je od trenutka kada je posledji put videla Đorđa prošlo petnaest dana, te da nije uplašena za sebe, ali da se nada da će njen kolega biti bolje.

“U kontaktu sam sa njim i dok je čekao rezultate. Mi iz žirija imamo grupu na Viberu i stalno se čujemo. Svi smo bili, i dalje smo uz njega. On će naravno to pregurati jer je jak čovek. Kod mene nema panike, pridržavam se svih mera i vodim računa. Nemam nikakvih simptoma. Od našeg susreta prošlo je više od 15 dana. Ja nisam tada videla ništa neoubičajeno. S obzirom na to da je prošlo više od 15 dana nema razloga za brigu. Uz njega sam svim srcem”, izjavila je pevačica za Nova.rs.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

I pevačica Snežana Đurišić u istom tonu je uverena da će muzičar iz ovoga izaći kao pobednik.

“Svi smo iz žirija u kontaktu. Znali smo da je imao zapaljenje pluća i da su mu uradili test, a potom da je danas stigao nalaz. Bilo kako bilo, on je izuzetno jak i pozitivan čovek duhom i kako god. Sigurna sam da će iz ovog izaći kao pobednik, nema sumnje, bar s moje strane. On je bio više ljut nego uplašen, svako bi bio ljut da mu se tako nešto, ne daj Bože, dogodi. U principu, svi smo uz njega i dajemo mu podršku. Naša pozitivna energija i njegova vode ka pobedi”, izjavila je Snežana.

Foto: E-Stock/ Strahinja Kostic

Dragan Stojković Bosanac takođe je izjavio da Đorđe ima podršku njega, kao i podršku celog žirija, te da će uspeti da se izbori sa koronavirusom.

“Ima našu podršku. Mislim, sve je rečeno, sad je najgore komentarisati. Ma, jak je on i zdrav momak, biće to sve u redu. I nadam se, i znam da hoće. Sve što treba tu smo da pomognemo, ali tu su lekari i sve je na vreme, tako da nema šta drugo da se kaže”, kratko je izjavio Bosanac za Nova.rs.

Foto: E-Stock/ Strahinja Kostic

Saša Popović, bivši direktor “Granda” takođe je za naš portal izjavio da je u svakodnevnom kontaktu sa Đorđem, te da se nada da će muzičar brzo napustiti bolnicu.

“Sa Đoletom sam u svakodnevnom telefonskom kontaktu, nadam se njegovom ozdravljenu i da će nam brzo izaći iz bolnice! I članovi žirija, i ja, sa Đorđem poslednji put smo bili u fizičkom kontaktu 26.februara kada smo snimali “Zvezde Granda.” Svi smo dobro, zdravi smo, očekujemo da sve ovo prođe i da se svi zajedno vidimo sto pre. Najvažnijenje da sada svi budemo kod kuće i pobedimo u ovim teškim vremenima. Budite zdravi”, zaključio je Popović za Nova.rs.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.