Podeli:

Direktor "Granda" Saša Popović ne krije da je jedva dočekao da počnu snimanja emisija, budući da je do nedavno konstantno bio u kući, s obzirom da spada u kategoriju starijih od 65 godina.

“Jedva smo dočekali nastavak snimanja. Dva meseca smo bili u karantinu. Ja 55 dana nisam izašao iz kuće, jer spadam u kategoriju starijih od 65 godina. Svi smo živi i jedva čekamo da krene”, rekao je Popović za “Avaz”.

Budući da kandidati za “Zvezde Granda” dolaze iz čitavog regiona, Popović je istakao da su među njima izuzetni pevači iz Bosne i Hercegovine.

“Najbolji takmičari u „Zvezdama Granda“ su oni koji nam dolaze iz BiH. Bez njih to ne bi bilo pravo takmičenje. Kada je 2013. godine Amar Jašarspahić Gile ušao u studio, dao je taj šmek nekadašnje Jugoslavije”, otkrio je Saša, a potom je dodao kako je lepo kada se u jednoj emisiji nađu učesnici iz Makdonije, Hrvatske, Crne Gore i drugih.

“Nekako mislim da su “Zvezde Granda” najtipičniji primer kako možemo svi u regionu zajedno da funkcionišemo. Mi smo kroz “Zvezde Granda” učinili više na zbližavanju naših međunacionalnih odnosa nego što su to političari uspeli da urade za sve ovo vreme”, smatra on.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

PROČITAJTE JOŠ

Komentari

Vaš komentar