Podeli:
Foto: Tammie Arroyo / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nakon mnogobrojnih javnih ličnosti koje su tokom prethodnih nedelja priznale da su pozitivne na koronavirus, spisak holivudskih ličnosti se produžava novim imenima. Glumac Greg Rikart, najpoznatiji po ulozi Kevina Fišera u filmu "Mladi i nemirni", ali i američki producent Endru Vat, priznali su da su pozitivni na koronavirus.

Glumac i producent su se oglasili na svojim društvenim mrežama priznavši da su pozitivni na koronavirus, te su u objavama ispričali svoja iskustva i prve simptome koje su osetili.

PROČITAJTE JOŠ

“Upravo sam se testirao pozitivno na korona virus. Ja sam prilično zdrav četrdesettrogodišnjak koji ne puši, ne pije puno, jede dobro i redovno vežba, a ovo je bilo najteže iskustvo u mom životu”, započeo je Rikart i dodao:

“Pre dve nedelje, svi u mojoj kući su malo kašljali, a moj sin se sa visokom groznicom vratio iz škole. Svi su se oporavili, ali moje stanje se pogoršalo. Izolovao sam se od porodice i u solo karantinu sam od subote. Imao sam temperaturu jedanaest dana, otežano disanje i dijagnostikovana mi je pneumonija. Danas sam bez groznice, prvi put otkad je sve ovo počelo.”

Rikart je takođe dodao da će kroz sedamdeset dva sata moći da se pridruži svojoj porodici u zajedničkom karantinu, a potom je apelovao na fanove koji ga prate da ostanu izolovani u svojim domovima i da vode računa o sebi i drugima.

Dvadesetdevetogodišnji producent Endru Vat, najpoznatiji po kolaboracijama sa reperkom Kardi Bi i Ozijem Ozbornom, takođe je priznao da je pozotivan na koronavirus, te je u sličnom maniru poput glumca izjavio da se trenutno nalazi u karantinu, te apelovao na fanove da brinu o sebi i svom zdravlju.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.