Podeli:
Foto: Printscreen/Nova S/Medju nama

Glumac Momčilo Otašević uključio se uživo iz Zagreba u emisiju "Među nama", u kojoj je Marija Hudolin govorila o životu sa četvoro dece u karantinu.

On je u video razgovoru sa voditeljkom Majom Nikolić porazgovarao o zemljotresu koji je nedavno pogodio Zagreb, a onda je opisao kako nastoji da zaštiti porodicu samoizolacijom, jer je do unazad pet dana radio i provodio vreme sa mnogo ljudi.

“Ja sam na jednoj lokaciji, porodica mi je na drugoj. Bilo je malo dramatično, ružno, neprijatno je, šok je, ali panika može da bude samo otežavajuća okolnost u tim situacijama, pa smo gledali da ne paničimo. Odmah sam došao do zgrade, Jelena je bila sa curicama ispred, uzeo sam ih, seli smo u auto, odveo ih na sigurno kod jednog parka na čistinu gde nema zgrada okolo, obezbedio neku vodu, neku hranu, ono, razmišljao sam kako bi se moj otac ponašao u takvoj situaciji, sećam se nekih sličnih situacija i ja sam uradio tako”, kaže glumac i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ

“U izolaciji sam desetak dana, sigurno ću još 10-12 dana provesti tako da budem siguran da nisam onaj lik koji širi koronu, a da nema nikakve simptome” zaključuje Otašević.

Komunikolog i Instagram influenser u oblasti roditeljstva Marija Hudolin, inače majka četvoro dece, opisala je kako se jedna mnogočlana porodica snalazi u karantinu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.