Podeli:
Foto: E-Stock/Strahinja Kostic

Mimi Jestrović, pevačica i supruga bivšeg fudbalera Nenada Jestrovića, za portal Nova.rs kaže da im je propao odmor na grčkom ostrvu, pa letnje dane provode u svom dvorištu.

PROČITAJTE JOŠ

Mnoge javne ličnosti ostale su bez aranžmana na moru. Tako je i porodica Jestrović imala nameru da ovog leta odmara na Mikonosu, ali to je nemoguće zbog zatvorenih granica za srpske državljanine. Međutim, pevačica Mimi Jestrović i bivši fudbaler Nenad Jestrović tropske dane prove u dvorištu na Dedinju kupajući se u bazenu. Mimi za portal Nova.rs otkriva kakve su im organizacije tokom vanredne situacije zbog koronavirusa.

“Za vreme koronavirusa pridržavamo se pravila pa samim tim smo i ogranicčni za mnoge stvari, kao i svi. Međutim,  najvažnije je zdravlje pa se trudimo što manje da se krećemo i ovo letnje vreme kada smo slobodni provodimo uglavnom u dvorištu na bazenu. Imali smo u planu da idemo na Mikonos, ali zbog situacije sada ne možemo tamo pa ćemo verovatno otići sa decom na neku drugu dozvoljenu destinaciju. Posle odmora me čeka puno obaveza oko muzike, ali jako sam uzbuđena i srećna zbog toga”, rekla je Mimi.

Foto: Instagram/mimijestro

Pandemija nije sprečila pevačicu da izda novu pesmu “Stranci”, koju, umesto na nastupima, promoviše u TV i radio emisijama.

“Posle duže pauze snimila sam singl pod nazivom  “Stranci” u saradnji sa di-džej Đukom. Promovišem moju pesmu koja je pravi letnji hit i svi koji su je preslušali imaju pozitivne komentare. Takođe, spremam i nove projekte koji će se realizovati za neka dva meseca, tako da imam pune ruke posla”, kazala je supruga proslavljenog fudbalera.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar