Podeli:
Foto: Promo/Miomir Milić

Mnogi sa nestrljenjem očekuje da vidi kako će u večeras izgledati specijalni evrovizijski program „Europe Shine A Lihgt“, a kompletan auditorijum videće i jaku poruku iz Beograda.

U noći, kada bi da je sve bilo po planu dobili pobednika, finale najgledanijeg televizijskog muzičkog spektakla u Evropi, ove godine kao specijalan muzički program, ali ne i takmičarski, specijalni revijalni deo činiće samo 5 država koje je odabrao „EBU“a, dok je među njima i jedina srpska evrovizijska pobednica Marija Šerifović.

Foto: Promo/Miomir Milić

“Zaista sam počastvovana što je EBU na čelu sa ovogodišnjim executiv producentom kontaktirao Javni Servis Srbije i što su baš „Molitvu“ uvrstili u ovogodišnji evrovizijski muzički specijal. Ponosna sam i što je pobednička pesma Srbije prepoznata kao važna, da putem novog koncepta pošaljemo jasne poruke celoj Evropi! Kompletna ekipa je odradila zaista maestralno svoj deo posla, radili smo sa najsavremenijom opremom, dok sam gotovo sigurna da su zabeleženi najlepši kadrovi srpske prestonice”, rekla je pevačica.

Marija ističe da se trud isplatio i da će Srbija biti ponosna na sliku koju šaljemo u Evropu. Muzički specijal pod nazivom „Eurovision: Europe Shine A Light“, prenosiće preko 45 zemalja, a tokom višesatnog specijalnog programa videćemo i sve ljude koji su obeležili ovu kultnu muzičku manifestaciju.

Foto: Promo/Miomir Milić

“Tužna sam i ja što neću imati taj ritual da gledam finale Evrovizije, potom i ono napeto glasanje. S obzirom na to da muzika na kraju pobeđuje sve, dokazeće se već prenosom koji će pratiti gotovo cela Evropa”, kaže Marija.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

PROČITAJTE JOŠ

Komentari

Vaš komentar