Podeli:
Ivana Korab Foto:Screenshot/Instagram/ivanakorab

Manekenka Ivana Korab objavila je nedavno apel za humanitarnu pomoć Novom Pazaru - gradu u kome je proglašena vanredna situacija zbog rastućeg broja obolelih od koronavirusa, a onda su, na iznenađenje mnogih, usledili negativni komentari.

Njoj je jedan deo pratioca poručio da “samo bude lepa”, ali i da “traži pomoć za ljude koji su podizali tursku zastavu”, zbog čega je manekenka snimila video u kome se obratila javnosti.

PROČITAJTE JOŠ

” Podelila bih sa vama nešto što nije popularno u ovom društvu, a to je da iznesem svoje mišljenje. Mnogo puta sam dobila uvrede tipa: “Ti samo budi lepa i slikaj se, nema šta da komentarišeš”. E, pa, vrlo imam šta da mislim i izneću to mišljenje”, započela je ona i dodala:

“Imam potrebu da reagujem zato što smatram da možda makar jednu osobu naučim nečim pametnim, odnosno, da ne mrzi nikoga i da nije bitno koje je neko vere ili nacionalnosti. Najlakše je biti uvređen zbog nečega, ali za razliku od nekih koji razne stvari rade da bi dobili pratioce, ja ću da uradim suprotno. Meni ljudi koji mrze druge ljude i ne žele da im pomognu apsolutno nisu potrebni, pa sa mog profila MRŠ”.

Ona je za kraj poručila da joj je dosta mržnje.

“Odmah me slobodno otpratite, jer ja takve ljude ne želim. Meni nije bitno koje je neko veroispovesti, nacionalnosti, bitno je kakav je neko čovek i bitno je da naučite svoju decu da budu dobri ljudi. Hajde da naučimo da volimo i da našu decu, omladinu, pa i ove starije, naučimo da vole bre ljude i da je najbitnije kakav si čovek. Dosta je mržnje.”

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter

Komentari

Vaš komentar