Podeli:
Foto: Zoran Lončarević

Nakon što je pretio smrću voditeljima televizije "Nova S" Ivanu Ivanoviću i Zoranu Kesiću dajući izjave za državni tabloid "Srpski telegraf", folk pevač Aca Lukas sada se oglasio na Instagramu, vređajući i preteći redakcijama televizije Nova S i N1.

Kako je Lukas napisao na ovoj društvenoj mreži, “ako je vlast bila blagonaklona prema vama, ja neću”.

PROČITAJTE JOŠ

“Ako je moje figurativno obraćanje dvojici voditelja vaše televizije, i to sa razlogom, okarakterisano kao pretnja smrću, i tražite da reaguju nadležni organi, (što ću sa zadovoljstvom prihvatiti), kakvi organi treba da reaguju kada vaši voditelji (uključujući i ovu dvojicu), kada vaši gosti, i gomila učesnika vaših emisija konstantno pozivaju narod na gradjansku neposlušnost, i nepoštovanje odredbi koje je propisala legitimna vlada ove zemlje u konsultaciji sa najeminentnijim stručnjacima u oblasti epidemije koja trenutno hara celim svetom”, napisao je Lukas na Instagramu i dodao:

“Koji su nadležni organi koje ćete pozvati da reaguju u vašem slučaju, tačnije u konstantnom ponavljanju vašeg slučaja! Ili vi stvarno mislite da je ovaj narod toliko glup! Jedva čekam da se sretnemo na sudu, a budite sigurni ako je vlast prema vama bila blagonaklona, pa niste dirani zbog vašeg konstantnog kršenja zakona, ja nisam! Budite sigurni da ćemo imati više susretanja na sudu! Treba da vas bude sramota i vas i vaše voditelje a bogami i goste! Sa velikim nepoštovanjem prema vama! Aca Lukas!”

Njegovo obraćanje na društvenim mrežama našim redakcijama dolazi nakon objavljenih tekstova na našem portalu u kojima su se voditelj Ivan Ivanović i Zoran Kesić oglasili u vezi Lukasovih pretnji smrću, govoreći da će se folkerovim izjavama na dalje baviti policija i tužilaštvo.

Podsetimo, Lukas je izjavio da će “Ivanovića i Kesića baciti kroz prozor sa desetog sprata ako se njegovoj majci nešto desi”, aludirajući na to da njegova majka gleda emisije popularnih voditelja.

“Otići ću kod debila Ivanovića i kretena Kesića da ih bacim kroz prozor sa desetog sprata ako mi se majci nešto desi jer ću ih lično smatrati odgovornim zato što pozivaju stare ljude da izađu na ulicu i da ne poštuju mere izolacije, koje ceo svet sledi. Samo budale se u ovom momentu prave pametne, a ja neću da mi majka umre zbog njih”, izjavio je pevač u svom stilu za pomenuti mediji.

Njegov prvobitne optužbe i pretnje kroz režimske tabloide objavljene su nakon poslednje emitovane epizode emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem”, u kojoj je emitovan jednoipominutni video koji povlači paralelu  upravo između lažnih pisanja državnih tabloida u kojima se navodi da je koronavirus zapravo “najsmešniji virus u istoriji”, te da je  “Covid-19 pevara veka” kao i da je “kineska krv lek za koronu” – ali i između Ivanove emisije koja je od samog početka pojavljivanja virusa u Srbiji, zajedno sa ostatkom United Grupe, apelovala na građane da ostanu u svojoj kući.

Televizija Nova S najoštrije osuđuje pretnje smrću koje su javno, preko tabloida “Srpski telegraf”, upućene Ivanu Ivanoviću i Zoranu Kesiću i zahteva trenutnu reakciju nadležnih državnih organa.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.