Podeli:
Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Pop zvezda Lejdi Gaga i njen menadžment tim odlučili su da odlož objavljivanje njenog dugoočekivanog, šestog po redu studijskog albuma "Chromatica", zbog koronavirusa.

Album je prvobitno bio zakazan za 10. april ove godine, a kantautorka je vest o odlaganju objavila na svojim društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ

“Žvimo u jednom strašnom i haotičnom vremenu. Koliko god da mislim da muzika i umetnost pomažu ljudima da se iscele, jednostavno ne osećam da je ovo pravo vreme da objavim svoj album”, započela je Gaga na društvenim mrežama i dodala:

“Više bih volela da se tokom ovih trenutaka fokusiramo na rešavanje problema: da medicinski radnici i osobljne dobiju potrebnu pomoć, a da deci i ljudima koji žive od socijalne pomoći bude omogućeno da nastave sa svojim životima i tokom pandemije.”

Ona je u svojoj objavi na društvenim mrežama takođe napomenula da je planirala da nastupa i na ovogodišnjem Koačela festivalu, koji je takođe odložen zbog koronavirusa, a da će novi datum objavljivanja albuma saopštiti kasnije tokom godine.

Podsetimo, Gaga je objavila “Stupid love”, prvi singl sa albuma “Chromatica”, 28. februara ove godine, a tada je najavila i svoj šesti po redu studijski album.

“Chromatika je moj ugao gledanja na svet. Shvatila sam vremenom da mogu da posmatram život oko sebe onako kako želim, poštujući sva ljudska bića i sve spektre života. Nije kao da ranije nisam razmišljala tako, samo sam ovoga puta shvatila da tako oduvek razmišljam i tu se rodila ideja za novi album. Ne želim da ulepšavam stvarnost, samo želim da je posmatram iz ugla koji je meni prihvatljiv”, izjavila je Gaga u intervjuu za “Beats 1”.