Podeli:
Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs

Pevačica Ana Bekuta vreme u samoizolaciji provodi spremajući kuhinjske specijalitete, a kako ističe za portal Nova.rs, to joj je trenutno glavna zanimacija sada kad je otkazala poslovne obaveze zbog trenutnog vanrednog stanja.

Budući da je u proteklih godinu dana izgubila oko 25 kilograma zahvaljujući striktnom pridržavanju zdravog načina ishrane, pevačica je nastavila da se pridržava ovog režima. Čak i njen dugogodišnji partner, političar Milutin Mrkonjić, sledi njenu dijetu, što je i na njemu dalo rezultate.

PROČITAJTE JOŠ

Ana je za Nova.rs ispričala kako se hrani u izolaciji, a našim čitaocima otkriva svoju “karantin dijetu”.

“Pošto smo sve vreme u kući, neminovno je da samo mislimo o tome šta ćemo jesti. Pritom, psihološki je ovo pritisak na sve nas. Ono iskonsko – samo da ne ostanemo gladni. Nas na ovom Balkanu život nije milovao, naši preci su bili više gladni nego siti, naročito u vreme ratova pa stoga mislim da nam je u genetskom kodu zapisan taj strah od gladi. Vitkost je precenjena, ali dostižna. Smršaćemo, šta da radimo”, kaže Ana i dodaje šta je ovih dana glavno na njenom meniju.

Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs

“Mislim da je spas u ovim danima jesti mnogo voća i povrća, odnosno salate. Ja uglavnom ne koristim hleb i šećer. Odlazim i sada u kupovinu i uglavnom pazarim ovo što sam vam rekla. Testenina može, ali samo sa maslinovim uljem i belim lukom, kratko proprženim. I to jednom sedmično. Za večeru uglavnom pravim potaže i koristim brokoli, paradajz, bundevu, mešano povrće, u zavisnosti od toga šta ko ima. Naravno, krompir ne dolazi u obzir. To nikako”, savetuje pevačica.

Ana ističe da vagu više ne koristi, jer se se dobro oseća za svoje godine.

Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs

“Na ovom režimu sam od 5.februara prošle godine i smršala sam taman koliko treba (smeh). Ne merim se. Nisam opterećena brojkama. Kilogrami su i onako samo broj. Važno je kako se ja osećam”, završava pevačica, koja maksimalno brine o Mrki, koji je 24 sata u kućnoj izolaciji, s obzirom na svoje godine.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.