Podeli:
Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Jelena Karleuša će, na oduševljenje nnogih, održati koncert u nedelju, 24. maja, s početkom u 21sat koji će se direktno emitovati na YOUBOX platformi. Pored toga što će za korisnike ove najnovije aplikacije izvesti svoje najveće hitove, pevačica priprema poseban spektakl. Tim povodom Karleuša je u svom domu na Dedinju ugostila ekipu portala Nova.rs, pa je ispred naše kamere otkrila najzanimljivije stvari iz privatnog i poslovnog života, da bi zatim i zapevala bez muzike svoju baladu "Radim na bol".

“Moj interes je uvek bio da se napravi nešto što do sada nije viđeno, tako da smo i ovog puta pomerili granice kada je produkcija u pitanju”, izjavila je ona između ostalog za Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

Poznato je da pevačica ne štedi novac kada je u pitanju modni stajling, a u svojim plakarima ima najskuplje odevne komade: od torbi, kaiševa, haljina, kompleta do obuće. Međutim, ona tvrdi da ponekad nosi stvari u vrednosti od 2.000 dinara.

“Ja sam vrlo često obučena u 2.000 dinara, pa čak i manje. Stvar je u ideji, stilu i ukusu. Mislim sa stil i ukus apsolutno nemaju veze sa cenom”, izjavila je ona za naš portal.

Ceo razgovor sa Jelenom Karleušom možete pogledati u videu na početku ovog teksta.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar