Podeli:
Foto: Zoran Lončarević

Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, uhapšena je u Suvom Polju kraj Bijeljine tokom velike kokainske žurke sa orgijama. Manekenka Ivana Stanković oglasila se ovim povodom i objasnila šta znači reč "starleta".

Ivana je istakla da nikada ne bi sebi dozvolila da se bavi tim poslom, već bi radije čistila toalete. Takođe, ona je uz to zamolila medije da reč “starleta” u kontekstu prostitucije izbace iz upotrebe.

View this post on Instagram

Eto.Sad bar znamo pravo znacenje reci "STARLETA"na ovim prostorima…Nego,nesto razmisljam…KOLIKO bolestan u glavi moras biti,koliko" jakog"stomaka,koliko bez duse i emocija,da RADIJE odaberes da te DVADESET SEST verovatno ruznih,starih,debelih,masnih,smrdljivih,i na kraju NEZELJENIH muskaraca….znate vec sta…Da bi sebi priustila puste krpice i druge gluposti…Sad shvatam,procitavsi ovo,zasto je velika vecina prostitutki na drogama…kako drukcije podneti to?Pa,hleba da nemam da jedem,ne daj Boze,cistila bih wc po restoranima,prala sudove,setala kucice,i nosila haljinu kod kineza kupljenu,i ljubila se na klupi sa nekim do kog mi je stalo,ako nemamo ni za odlazak u kafic.I sretna zaspala.MOLIM novinare i ljude iz medija da ubuduce izbace rec "starleta"iz upotrebe za ovakve,ili ne daj Boze,fotomodel.PROSTITUTKE.THE RIGHT WORD.

A post shared by Ivana Stankovic??⭐⭐⭐ (@ivanastankovicofficial) on

PROČITAJTE JOŠ

“Eto. Sad bar znamo pravo značenje reči “STARLETA” na ovim prostorima… Nego, nešto razmišljam… Koliko bolestan u glavi moraš biti, koliko “jakog” stomaka, koliko bez duše i emocija, da radije odabereš da te dvadeset i šest verovatno ružnih, starih, debelih, masnih, smrdljivih, i na kraju neželjenih muškaraca… Znate već šta… Da bi sebi priuštila puste krpice i druge gluposti… Sad shvatam, pročitavši ovo, zašto je većina prostitutki na drogama… Kako drukčije podneti to? Pa, hleba da nemam da jedem, ne daj Bože, čistila bih WC po restoranima, prala sudove, šetala kučiće i nosila haljinu kod kineza kupljenu i ljubila se na klupi sa nekim do kog mi je stalo, ako nemamo ni za odlazak u kafić. I sretna zaspala. Molim novinare i ljude iz medija da ubuduće izbace reč “starleta” iz upotrebe za ovakve ili ne daj Bože, fotomodel. Prostitutke. Prava reč”, napisala je Stankovićeva na svom Instagramu.

View this post on Instagram

See you soon,again…long hair.

A post shared by Ivana Stankovic??⭐⭐⭐ (@ivanastankovicofficial) on

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar