Podeli:
Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Samo dan nakon što su objavljene nominacije za nagradu Emi nagrade, Televizijska akademija obavestila je nominovane da će se svečanost u septembru održati onlajn zbog pandemije koronavirusa. Objava je bila očekivana s obzirom na ograničenja i zabrane uvedene od izbijanja epidemije koja je pokosila industriju zabave.

Dodela nagrada Emi, televizijskog ekvivalenta Oskara, održaće se 20. septembra i biće prva velika holivudska priredba od početka korona krize. Vest o internet dodeli Emi nagrada u stopu prati i televizijska kuća MTV, koja je nedavno objavila nominacije za VMA dodelu nagrada, a prethodnih meseci se dosta spekulisalo i o dodeli Gremi nagrada koja tek treba da bude održana u februaru naredne godine.

PROČITAJTE JOŠ

Iako još uvek nema detalja u vezi Gremija i MTV VMA dodele nagrade, zvezde nominovane za Emi biće unapred snimljene u svojim domovima i na drugim lokacijama. Što se tiče odeće, nominovanim zvezdama prepušteno je da same odluče šta će obući s obzirom na okolnosti.

Nominovane za najbolje glumice u dramskoj seriji su Dženifer Aniston za “The Morning Show”, Olivija Kolman za “The Crown”, Džodi Komer i Sandra O za “Killing Eve”, Lora Lini za “Ozark”, Zendaja za “Euphoria”. Za najboljeg glumca u dramskoj seriji nominovani su su Džejson Bejtman za “Ozark”, Sterling Braun za “This is Us”, Bili Porter za “Pose”, Džeremi Strong i Brajan Koks za “Succession”, Stiv Karel za “The Morning Show”.

S obzirom na to da televizijske dodele nagrada ove godine neće moći da održe svoj propratni spektakl, crveni tepih koji često ume da bude zanimljiviji i od same dodele, inostrani mediji pisali su o kraju holivudskog glamura koji je suzbijen i potpuno uništen globalnom pandemijom.

Istina, pojedine zvezde i dalje pokušavaju da održe privid modnog spektakla na crvenom tepihu – pa je tako pre par dana pevačica Rijana objavila fotografije sa kućnog crvenog tepiha, koji treba da prikazuje odabranu haljinu koju bi ona nosila na promociji svoje nove palete šminke. Osećaj svakako, kažu fanovi, nije isti. Sem Rijane, na crvenom tepihu nema nikoga – a osim “selfi čoveka” iza kamere, nema ni pompeznih bliceva paparaca.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar