Podeli:
Foto: E-Stock/ Caslav Vukojicic

Nekadašnja pevačica grupe Colonia, Indira Levak, ispričala je gde se nalazila u trenutku snažnog zemljotresa koji je pre dva dana pogodio Zagreb i svima poslala poruku podrške i solidarnosti.

Osim koronavirusa, Zagreb je zadesio i potres jačine 5,4 po Rihteru, koji je napravio veliku štetu.

“Moj Zagreb je pretrpeo i zemljotres koji se ne pamti, sada sneg i hladnoća koji otežavaju i onako tešku situaciju. Srce me boli, ali mi ljudi daju nadu u bolje sutra zbog empatije koja je prisutna. Hvala celom regionu na porukama podrške koje su u ovim trenucima izuzetno lekovite. Baš sam nedavno komentarisala da su društvene mreže napokon dobile svoju pravu svrhu. Postale su nam utočište u teškim danima, gde se povežemo, tešimo, širimo pozitivu. To će nas kolektivno ozdraviti i s osmehom ćemo dočekati bolje sutra”, rekla je za IDJTV nekadašnja članica grupe Colonia.

PROČITAJTE JOŠ

Indira je ispričala i gde se nalazila u trenucima zemljlotresa, ali i koliku štetu je pretrpela.

“Bila sam kod kuće, ustala sam i tada je počelo najstrašnijih 10 sekundi u mom životu. Taj zvuk razorne sile je zastrašujuć. Srećom, naša zgrada nije pretrpela velika oštećenja, popadale su slike sa zidova, knjige i ukrasi. Miro i ja izašli smo iz zgrade jer smo pretpostavili da bi moglo biti još potresa. Tamo su već bile naše komšije s kojima smo proveli gotovo ceo dan u neizvesnosti. I sledeća dva dana osećaju se podrhtavanja tla. Do sada je bilo 75 potresa. Grozan je taj osećaj, nadam se da se zemlja smiruje”, dodala je pevačica, a onda i svima uputila poruku.

“Dragi moji, ovo je vreme kada treba da budemo složni, slušati uputstva i olakšati našim herojima – medicinskom osoblju da što lakše prebrodimo ovu pandemiju. Nemojte klonuti duhom, vežbajte, sredite se svako jutro zbog sebe, komunicirajte s dragim osobama preko brojnih aplikacija, učestvujte na društvenim mrežama deleći pozitivne poruke. Verujte mi, uskoro smo ponovo zajedno, zdravi, srećni i puno zahvalniji na svemu u životu što imamo”, poručila je Indira.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.