Podeli:
Foto:Nemanja Jovanović/ Nova.rs

Ove subote biće održan revijalni deo takmičenja za pesmu Evrovizije, u kome neće biti glasanja, niti pobednika. Takva pravila osmišljena su zbog pandemije koronavirusa i zatvorenih granica širom sveta. Upravo iz tog razloga, ovogodišnje predstavnice Srbije, devojke iz grupe Hurricane, umesto u Roterdamu, zatekli smo ispred Hrama Svetog Save u Beogradu.

One su u intervjuu za Nova.rs govorile o šouu “Eurovision: Europe Shine a Light”, koji će biti održan u subotu, stvarima koje su od njih zahtevane, a tiču se istog, ali su se dotakle i svojih pesama, albuma koji spremaju, te su pričale o karijeri i njihovoj budućnosti grupe.

PROČITAJTE JOŠ

“Danas žalimo za tim što nismo u Roterdamu. Bile bismo tamo i bile bismo pod stresom, a danas, eto, nismo, tako da je to olakšavajuća okolnost. Mnogo nam je krivo. Sada se opuštamo. Ovde smo kod hrama, možemo da trčimo i da se opuštamo. To je u suštini to, jesmo ovde, nismo u Roterdamu, ali valjda ćemo sledeće godine ići na tu Evroviziju”, izjavile su one za naš portal.

Šta su devojke iz grupe, odnosno, Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević još rekle za Nova.rs, pogledajte u video prilogu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar