Podeli:
Foto:Nemanja Jovanović

Pevačica Goca Tržan danas je gostovala u jednoj emisiji gde je ispričala da joj je na ulazu izmerena temperatura, a ona je ispričala da je toplomer pokazao da ima 38.6.

Goca je objasnila da je na putu do studija bilo pretoplo u kolima zbog čega joj se pidgla temperatura, a potom je odmah okrenula na šalu.

“Zamalo da ne stignem u emisiju, došla ovde, čovek me izvodi da mi izmeri temperaturu, a meni u kolima 300 stepeni, njemu pokazalo 38,6, ali srećom sam se ohladila. Zamisli da mi ovo bude poslednja emisija u životu”, rekla je pevačica kroz smeh u Amidži šouu.

Tržanova je nedavno “pobesnela” zbog njenih pojedinih kolega koji kukaju zbog toga što su im nastupi otkazani tokom vanrednog stanja, te im je svima poslala važnu poruku.

“Buhuu, nama na estradi je najgore, sve nam je otkazano, aaa”. Aj’ ćuti, ne ke**j, ne blamiraj se, jer ima toliko onih koji ne zarađuju ni stoti deo onoga što ti zarađuješ i takođe im je sve otkazano. Ovoliko od mene o situaciji. Ne mogu a da u ovakvim trenucima ne mislim na one koji nemaju mnogo, a isto su uplašeni… Proći će, budimo strpljivi, oprezni, pametni, čuvajte i sebe i sve oko sebe. Ljubav za sve starije ljude koji su se izolovali, ljubav za moje roditelje, grlićemo se ubrzo”, poručila je ona na svom Instagramu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

PROČITAJTE JOŠ