Podeli:
Foto: Printscreen/YouTube/FOX

Čak 15 muškaraca takmiči se ko će napraviti dete 40-godišnjoj ženi u novom Fox-ovom rijaliti šouu "Labor of Love".

Šou vodi Kristin Dejvis, najpoznatija po ulozi konzervativne Šarlot u seriji “Seks i grad”. Glavna protagonistkinja je Kristi Kecman, koja želi da dobije dete pre nego što joj otkuca biološki sat, a trenutno je razvedena.

PROČITAJTE JOŠ

Kako kaže, nakon godina u kojima je na prvo mesto stavljala svoju karijeru, želi da pronađe čoveka svog života, ali još važnije, oca svog deteta.

“Upravo sam napunila 40 godina i raskinula vezu. Pokušala sam da se snađem na sastancima, jer želim da osnujem porodicu, a vreme nije na mojoj strani. Mislim da će se puno žena poistovetiti s mojom pričom”, rekla je ona.

S obzirom na to da bi rezultat šoua trebala da bude beba, jasno je zašto je on kontroverzniji od većine sličnih emisija u kojima se traži partner.

Prva emisija počinje doniranjem sperme. Dok muškarci čekaju u redu da napune čašiću, Dejvis im objašnjava da će se njihova sperma analizirati i proveriti njihova plodnost, a od toga zavisi hoće li ostati u šouu.

View this post on Instagram

Today’s the big day! Awkward moment? Or just plain AWESOME!? Find out why @iamkristindavis and I are facing off with the men when @laboroflovefox premiers tonight on Fox 9/8c. Trust me, you don’t want to miss this!!! 🍾🥂 • • • • • #fierce #unstoppable #motherhood #shemeansbusiness #LaborofLove #herbusiness #bossbabetribe #creativechics #dreamersandoers #femaleentrepreneur #girlbosses #bossbabesquad #hersuccess #womenintheworld #sisterhoodovercompetition #thisgirlmeansbusiness #womensupportingwomen #sayyestosuccess #womenwithambition #womenwholead #lifesgreatestadventure #myjourney #femaleempowerment #women #bossbabe #goafteryourdreams #makeithappen #gobigorgohome #themodernmamanista #FOXtv

A post shared by Kristy Katzmann (@kristykatzmann) on

Producentkinja Loren Džirion priznala je da muškarci nisu znali da će donirati spermu dok im to Dejvis nije rekla pred kamerama.

Osim toga, moraće da pokažu kako se snalaze s decom, da menjaju pelene, paze na sobu punu dece, a spojiće ih i na aparat koji simulira porođajne bolove.

“Jedan od mojih najvećih strahova bio je da neće biti muškaraca koji ovo žele. Mislim da je pravi test bila analiza sperme čim su me upoznali”, komentirala je Kecman.

Dodala je da joj je najteže da svake nedelje pošalje jednog muškarca kući.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar