Podeli:
Foto: E-Stock/Aleksandar Nalbantjan

"Vreme je takvo da se situacija menja iz dana u dan. Svi smo već pomalo zbunjeni količinom informacija i dezinformacija. Koliko je dobro što imamo internet, toliko i nije. Morate biti školovani i načitani, povrh svega mudri, da u ovom galimatijasu razlučite šta je u redu, a šta nije", rekla je Ana Bekuta, koja je zakazala solistički koncert 7. oktobra u Sava centru.

PROČITAJTE JOŠ

Ana Bekuta nastavlja niz svojih tradicionalnih koncerata u Sava centru, pa je i ove godine zakazala  7. oktobra povodom 36 godina njene uspešne karijere.  Uprkos tome što se još uvek ne zna kada će se moći održavati manifestacije ovakvog tipa, budući da su u Srbiji aktuelne mere predostrožnosti zbog velikog broja zaraženih koronavirusom, pevačica je rešila da ipak osigura svoj termin. Ukoliko u oktobru bude važila zabrana okupljanja više ljudi, folkerka će beogradski nastup lako otkazati ili pomeririti za neki drugi termin. U razgovoru za portal Nova.rs Bekuta otkriva detalje, ali i činjenicu ako dođe do otkazivanja.

“Najpre se molim Bogu da do tada svi budemo živi i zdravi. Datum je zaista lep, a povod još lepši. Proslavljam 35 godina rada. Volim tu predkoncertnu euforiju, slatke muke oko “plej liste” i ostalih stvari. Poznato je da svake godine osvežim repertoar nekom starom – novom pesmom. Vreme je takvo da se situacija menja iz dana u dan. Svi smo već pomalo zbunjeni količinom informacija i dezinformacija. Koliko je dobro što imamo internet, toliko i nije. Morate biti školovani i načitani, povrh svega mudri, da u ovom galimatijasu razlučite šta je u redu, a šta nije”, rekla je pevačica.

Foto: E-Stock/Caslav Vukojicic

Budući da je direktor Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak komentarisao da je u Hrvatskoj dozvoljeno održavanje koncerata, pod uslovom da mesta budu sedeća u razdaljini id metar i po, Ana tvrdi da koncert tako ne bi imao pravi kvalitet.

“Ne mogu ni da zamislim takvu situaciju u Sava centru. To onda nije to, ne bi imao emociju.U takvom rasporedu onda ne bih ni održala koncert, jer to nema smisla. Naravno da sam spremna i na taj scenario da se koncert otkaže ukoliko budu važile mere koje su sada na snazi. Viša sila”, rekla je Bekuta i dodaje kako se čuva od pandemije.

“Poznato je da ja živim sportskim životom. Ne pijem, ne konzumiram cigarete, vredno treniram i volim, takozvani,  brzi hod. Uzimam sve suplemente počev od cinka, hroma, vitamina C i D, magnezijuma i tako dalje. To činim svakodnevno poslednjih nekoliko godina, na samo u doba korone i verujem u onu “U zdravom telu zdrav duh”, završava folkerka.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar