Podeli:
Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT ALTERNATIVE CROP

Dok svet provodi vreme u izolaciji zbog pandemije koronavirusa, pevačica Arijana Grande najavila je novi singl, objaviši kratak deo svog novog spota.

Pevačica je na Tviteru objavila kratak video snimak koji traje 45 sekundi, a za koji fanovi veruju da je deo novog singla i spota koji će Grande objaviti tokom godine.

PROČITAJTE JOŠ

“Nedostaje mi da snimam novu muziku, ne mogu da dočekam da ponovo radim, ali do tada, molim vas ostanite u svojim domovima”, napisala je ona.

Grande je ranije već javno iznosila svoje stavove po pitanju koronavirusa, te je istakla da svi treba da ostanu izolovani i da na taj način brinu o sebi i drugima.

“Čujem od gomile ljudi da niko ne shvata koronavirus ozbiljno. Vidim i gomilu fotografija. Svi govore da nije strašno i da ćemo preživeti, te da moramo nastaviti da živimo život uprkos opasnosti da se zarazimo. Shvatam da ste tako razmišljali pre nekoliko nedelja, ali molim vas da pratite šta se dešava u svetu i da ne shvatate ovu opasnost neozbiljno. Moramo biti odgovorni prema sebi i drugima. Rečenica “biću dobro jer sam mlad” me posebno nervira, zato što je ona pretnja po one koji nisu mladi”, napisala je ona pre nedelju dana na društvenim mrežama.

Arijana je tek jedna od mnogih javnih ličnosti koje su javno apelovale na građane da se samoizoluju. Samo dan pre nje, pevačica Lejdi Gaga učinila je isto, a dan pre nje na društvenim mrežama molbu za odgovornost podelile su i druge javne ličnosti, poput Kejti Peri, Dipla, Madone, itd.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.