Podeli:
Foto: Jan Woitas / AFP / Profimedia

Glumica Anica Dobra uključila se u emisiju "Beogradska hronika" i u razgovoru sa voditeljkom Slađanom Tomašević, kojoj je, prema njenim rečima, ulepšala dan, ispričala kako održava vedrinu i u vreme korone.

“Verujem u sebe i verujem drugima. Nije slučajno što sam u ovom trenutku ovde i da to sve ima nekakav svoj razlog. Imam ljude oko sebe koji hrane moju vedrinu i daju optimizam. Zbog njih imam snage da budem ovakva. Našla sam mudru misao Duška Radovića: ‘Sumorni neki dani. Sad je dobro imati prijatelja, jednostavnog, vedrog, veselog, lekovitog. Da nas nauči šta je važno, a šta nevažno u životu. Da nas lupi šakom po ramenu i da od tog udarca ozdravimo'”, poručila je Anica.

PROČITAJTE JOŠ

Glumica je podsetila i na to koliko je važno u ovim danima da ne zaboravimo da brinemo o sebi i drugima.

“Rekla bih samo svima da je distanca nova bliskost i da je to mudra distanca. Treba da smo kod kuće, možda više nismo u fazi da treba da kažemo ostani kod kuće, sada smo više u fazi da pričamo uživaj kod kuće. Sada treba naći način da otputujemo makar u mislima, te da nam u ovoj sutiaciji bude dobro. Tako dižemo svoj duh i postajemo bliži i bolji jedni prema drugima”, zaključila je Anica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.