Podeli:
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Ćerka Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović, izbacila je novi spot za pesmu "Volim te".

Ona je zadovoljna kako publika reaguje na njenu melodiju već na prvo slušanje, a otkriva i kome je pesma posvećena.

“Ova pesma je jedna od onih pesama u kojoj svaka žena koja je bila nesrećna u ljubavi može da se pronađe. Žene koje jako vole, ali su u isto vreme vrlo dostojanstvene i ne prezaju da prekinu bilo šta što ih čini tužnim. Mislim da je melodija hitična i da je Darko uradio super posao. Radujem se što je tek početak albuma, a reakcije su već predivne”, kaže Anastasija, koja potom dodaje da je ceo projekat iznela sama:

PROČITAJTE JOŠ

“Bilo je potrebno određeno vreme da bi sve ispalo onako kako sam zamislila. Mnoge stvari nisu išle u moju korist, nekoliko puta sam pomerala snimanja spota, nakon čega su se konstantno stvarali problemi oko brojnih stvari na koje nisam mogla da utičem. Sreća me je poslužila, te sam uspela da sve završim”, objašnjava Anastasija.

Iza muzčkog spota stoji mladi reditelj Ljubba, koji je do sada radio na velikom broju uspešnih projekata koji su oduševili mnoge.

Kao i za pesmu “Savršen par” Anastasija je pisala tekst za novu numeru “Volim te, a zajedno sa njom na tome su radili Milan Radulović Laća i Benjamin Krnetić.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.