Podeli:
Foto: E-Stock/ Milos Rafailovic

Pevačica Ana Nikolić nakon duge medijske pauze progovorila je o razvodu sa reperom Stefanom Đurićem Rastom, ali i o majčinstvu.

Ana i Rasta razveli su se prošle godine, a pevačici je pripalo starateljstvo nad njihovom ćerkom Tarom. Nikolićeva je dugo izbegavala da govori o odnosu sa reperom nakon razvoda, međutim, sada je odlučila da to ispriča.

“U odnosima u kakvim treba da se bude kad se razvedeš. Ja sam uvek razmišljala da treba da se udam iz ljubavi, ali i da, ako pukne, mogu posle razvoda da ostanem prijatelj sa tom osobom. Nažalost se to nama dogodilo. Tara je nastala iz najveće ljubavi, ona je srećno i zadovoljno dete. Rasta i ja smo u okej odnosima”, rekla je Ana u emisiji “Amidži šou”, a zatim se osvrnula na majčinstvo.

“Stroga sam, pretpostavljala sam da su svi mislili da neću biti, jer sam ja takva opuštena, ali sam stroga majka. To je model koji sam ja dobila iz svoje porodice. Sada sam ja ta stroga i jedini autoritet u njenom životu. Pritom Tara je dete razvedenih roditelja još kao beba, pritom je prvo dete u celoj našoj porodici i da ne bi bila razmažena i bahata, moram da budem stroga, nemam izbora. Tako će biti dok ne uđe u pubertet, a onda ću je prebaciti tati”, rekla je pevačica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

PROČITAJTE JOŠ