Podeli:
Foto: Pritnscreen/Instagram/sofijamilo

Drama u vezi navodnog napuštanja izolacije srpskog fudbalera Luke Jovića, nakon što je doputovao u Beograd uz dozvolu kluba "Real Madrid", stigla je i do američkih medija, zbog čega ovih dana "TMZ" piše o Joviću.

Naime, Jović je rekao da je odlučio da doputuje da bi “dao podršku svom narodu” i bio uz porodicu, čime je prećutno demantovao da se vratio zbog rođendana svoje devojke Sofije Milošević, kako su navodili mediji.

PROČITAJTE JOŠ

On je preko svog Instagram storija takođe napisao da je u Srbiju došao uz dozvolu kluba “Real Madrid”, te da nije dobio uputstva o neophodnoj samoizolaciji zbog koronavirusa.

Ova priča stigla je i do američkih medija, te “TMZ” piše da “fudbaleru preti zatvorska kazna zbog nepoštovanja kućne izolacije”.

“Luka Jović, napadač Real Madrida, izašao je iz karantina prošle nedelje kako bi video svoju devojku manekenku, i sada zvaničnici zemlje kažu da mu preti zatvorska kazna zbog ovog nesmotrenog poteza. Joviću i njegovim saigračima je rečeno da ostanu u izolaciji u Španiji dve nedelje, nakon pozitivnog nalaza jednog košarkaša Real Madrida. Ali, Jović je napustio karantin kako bi odleteo nazad u Srbiju i proveo vreme s trudnom devojkom Sofijom Milošević. Zvaničnici su ‘poludeli’ jer se nije pravilno izolovao”, piše “TMZ.”