Foto: Printscreen/YouTube/Baka Prase

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, nedavno se povukao sa Jutjuba i društvenih mreža zbog optužbi za pedofiliju, nakon što je priznao da je imao seksualne odnose sa maloletnom devojčicom koja je došla u njegov stan. Sada međutim, objavljuje skrivene poruke putem Instagrama, za koje fanovi ovog influensera misle da najavljuju njegov veliki povratak na mreže.

On je sa skrivenim porukama krenuo pre nekoliko dana, postavivši na svoj Instagram stori deset novčanica od po sto evra u krug – dok je u sredini pisao broj deset. Kako dani odmiču, Baka Prase sklanja po jednu novčanicu sa stola, a broj u sredini se takođe smanjuje za po jedan.

PROČITAJTE JOŠ

Trenutno se nalazi na broju osam, dok na stolu, u sada već ispresecanom krugu stoji osam novčanica od po sto evra.

Fanovi ovog jutjubera krenuli su u dešifrovanje ovih storija, za koje navode da su skrivene poruke, te smatraju da će se Bogdan Ilić vratiti na mreže za tačno osam dana, kada odbrojavanju dođe kraj. U prilog tome ide i jedna jedina fotografija koja je ostala na Instagram feedu ovog jutjubera, a koja sugeriše, s obzirom na to da se na crnoj fotografiji nalaze tri tačkice, da će se njegova karijera nastaviti.

Mora se priznati, međutim, da odlazak Bake Praseta sa Jutjuba jeste događaj godine u svetu influensera – ili, događaj koji se ponavlja svake godine.

Pre dve godine, tačnije 26. septebra 2018. godine, Baka Prase je na isti način, zbog tada aktuelnog skandala koji je davno zaboravljen i verovatno nije ni vredan pomena (jer skandali u vezi ovog Jutjubera nastaju gotovo na dnevnom nivou), objavio video po imenu “Pobedili su… Kraj Baka Prase kanala”.

I tada je, kao i sada, pričao da odlazi sa Jutjuba i da više neće snimati klipove, a onda se nedugo zatim ponovo vratio.

Prošle godine, uradio je isto – 30. juna 2019., objavio je klip po imenu “Pobedili su…Odustajem”, u kome je ponovo pričao o tome da se povlači sa platforme.

U junu 2017. godine, takođe je izjavio da napušta društvene mreže i Jutjub i tada snimivši video po imenu “Napuštam Jutjub”.

Svaki od ovih klipova ima nešto karakteristično u vezi sebe – crno-belu fotografiju kojom Baka Prase nagoveštava da je “pobeđen”, patetičnu notu u kojoj govori o svojim “neprijateljima” – novinarima koji prekoravaju njegovo politički nekorektno ponašanje i oštro kršenje ljudskih prava, te homofobične i mizogene ispade, neki tužni izraz lica ili držanje za glavu i slično.

Ono najbitnije, svaki od tih videa predstavlja jedan od najpopularnijih klipova na njegovom kanalu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar