Foto: CNP/AdMedia / Sipa Press / Profimedia

Kako vreme više prolazi, građani Amerike, ali i sveta, stiču utisak da Melanija Tramp, prva dama SAD, nije nimalo oduševljena vremenom koje provodi sa svojim suprugom Donaldom Trampom. Ne samo da su paparaci uspeli da zabeleže njihove sitne "čarke" koje se najbolje oslikavaju u trzajima ruku, štipkanjima i kiselim osmehom prve dame, već sve veći broj korisnika interneta misli da je Melanija očajna u svom braku.

PROČITAJTE JOŠ

Snimak koji se juče proširio društvenim mrežama, pokazuje upravo to – Donald i Melanija Tramp zajedno sa sinom Baronom vratili su se u Vašington posle vikenda provedenog u Trampovom golf klubu u Nju Džersiju. Dok su izlazili iz predsedničkog aviona prva dama SAD dva puta je izbegla pokušaj supruga da je uhvati za ruku.

Dok su se spuštali niz stepenice, američki predsednik pokušao je dva puta da uhvati svoju suprugu za ruku, ali je Melanija oba puta izbegla, pridržavajući haljinu umesto toga.

Ovo nije prvi put da je Melanija hladna u javnosti prema svom suprugu i da odbija da ga drži za ruku – ovakvi slučajevi dešavali su se i ranije.

Početkom juna ove godine, Donald i Melanija Tramp posetili su crkvu Svetog Pavla koja se nalazi nekoliko stotna metara od Bele kuće a policija je morala da suzavcem rastera mirne demonstrante kako bi predsednik došao do ovog hrama.

View this post on Instagram

Please tell me he did NOT just pinch her ?

A post shared by Saint Hoax (@sainthoax) on

Tu je sa suprugom pozirao novinarima a u jednom trenutku kroz prilično veštački osmeh pitao je Melaniju da li planira da se nasmeje. Skamenjene face, ona je jedva razvukla usne u nešto što bi moglo da se nazove kiselim smeškom koji je naravno odmah postao najveći hit na društvenim mrežama.

Najčuveniji je svakako snimak sa njegove inaguracije 2017. kada se Melanija osmehnula Trampu a istog sekunda kada joj je okrenuo leđa taj osmeh se pretvorio u grimasu osobe koja izgleda kao da joj se ceo svet srušio.

I baš tada su krenule da kolaju i glasine da je Melanija užasno nesrećna u braku sa predsednikom. Išla je čak i priča da je Melanija plakala kad je Tramp pobedio na izborima – ali da to nisu bile suze radosnice.

Budnom oku Tvitera nisu promicali ni detalji poput onih da Melanija ima čitav niz trikova da izbegne da se sa mužem drži za ruku – omiljeni joj je da zabaci kosu taman kad on pruži dlan, a da ljubljenje izbegne tako što obuje baš visoke štikle ili nosi šešir sa ogromnim obodom.

Njihov brak je inače potpuno nedokučiv javnosti i mada Melanija nikada nije govorila o tome, mediji i društvene mreže bili su neko vreme preplavljeni apelima da se Melanija “oslobodi”.

View this post on Instagram

Alexa, play Truth Hurts (?Sound On)

A post shared by Saint Hoax (@sainthoax) on

Tako je nastalo popularno: “Melanija, trepni dva puta ako si oteta.”

Jedan korisnik Tvitera je ispod poslednjeg Melanijinog “osmeha” podelio fotografiju na kojoj se Prva dama osmehuje bivšem predsedniku Baraku Obami uz poruku: “Ona se smeje samo uz pravog predsednika.”

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter. 

Komentari

Svi komentari (0)