Survivor 2022 takmičenje nova s
Stefan Nevistić Foto: Survivor/Promo

Stefan je pobedio u ovogodišnjem Survivoru, a sada je otkrio sa kim će iz crvenog tima nastaviti da se druži.

Odnosi takmičara bili su jedna od glavnih tema i privlačili su veliku pažnju javnosti tokom takmičarskog šou programa Survivor.

PROČITAJTE JOŠ:

Stefan Nevistić nije imao neke veće sukobe i trudio se da sa svima ostane u dobrim odnosima.

„Stevu i Vladu vidim kao svoje prijatelje i u budućnosti, sa svima ostalima mogu da odem na piće. Ni prema jednoj osobi nemam loše emocije, niti ružnu reč. Zajedno smo proživeli suštinske stvari, sreću i tugu, pobede i poraze. To ništa ne može da pokvari. Ako je i bilo neke sitne uvrede, izgovorene u žaru borbe, zbog gladi ili straha, to je već zaboravljeno. Život je lep i ne treba ga komplikovati. Uživajte u malim stvarima, smejte se glasno i od srca, i budite zahvalni na svemu što imate“, rekao je iskreno Stefan za magazin Hello.

Stefan je otkrio da je u Survivoru mnogo toga naučio i da mu je ovo takmičanje jedno veliko životno iskustvo.

„Za nekoliko dana vam postane jasno da je život predivan u svojoj jednostavnosti. Ustanete ujutru i ne razmišljate koju majicu ćete obući. I ono malo stvari što smo imali prali smo u moru, bez praška i omekšivača. Jeli smo čistu hranu, bez aditiva, i niko se nije osećao na znoj. Živeli smo dan za danom. Niko mi nije nedostajao, što sam svima rekao, mada verujem da je to bio i moj odbrambeni mehanizam, da ne razmišljam da li je kod kuće sve u redu. Svako veče sam odlazio na plažu gde bih se pomolio i zahvalio što sam zdrav, što mi je dobro, što sam ušao u Survivor i dobio priliku da doživim jedno neprocenjivo vredno iskustvo“, rekao je Stefan, pa otkrio šta je zapravo presudno za pobedu u takmičenju:

„Pobednika jeste odlučio poligon, ali naš život tamo se nije svodio samo na igrice. Pre svega, velika je stvar naći se u okruženju ljudi iz različitih sfera obrazovanja, različitih godina, poslova, čak i vere. Svako od nas imao je drugačiji pogled na sasvim obične stvari, a niko nije bio u prilici da, ako mu se nešto ne svidi, ode u svoju sobu i zatvori vrata. Iako svi živimo u nekim zajednicama, 21. vek čini sve da nas otudi, da stvori privid da smo sami sebi dovoljni. Shvatili smo da, pre nego što iznesemo sud o nekome, treba koji minut da prošetamo u njegovim cipelama, da pokušamo da razumemo zašto je nešto rekao ili uradio, Treba biti čovek, treba biti iskren. Nismo sami na ovom svetu.“

BONUS VIDEO: Stefan pobedio Milicu i plasirao se u finale Survivora 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Tagovi

Komentari

Svi komentari (2)