Vladimir Govedarica i Mina Nikolić Survivor
Vladimir Govedarica i Mina Nikolić Foto: Survivor/Promo

Vladimir Govedarica je u sinoćnoj epizodi Survivora demantovao da gaji simpatije prema nekoj takmičarki, što je izazvalo različite reakcije.

Mina Nikolić već neko vreme ne krije da joj se Vlada dopada. Ona je još pre mesec dana pred kamerama priznala da joj se Govedarica jako sviđa i da sa tim nema nikakav problem.

PROČITAJTE JOŠ

„Sviđa mi se Vlada, nemam zbog čega da se stidim“, rekla je Mina tada kroz smeh.

Iako se ta tema nije opet potezala, nekoliko puta je došlo do situacija u kojima su gledaoci pomislili da se njihov odnos razvija.

Tokom sinoćne epizode voditelj Boki Perić je odlučio da prekine misteriju i direktno pita Vladimira postoje li neke simpatije u Suvivoru.

„Simpatija? Pa, moj utisak od starta je da tu nema romantičnih osećanja. Mislim da je ono što nas gura i što je doprinelo tome da mi kao ekipa razvijemo odnose na jedan jako kvalitetan način je to drugarstvo koje je počelo da se razvija među nama od početka. Te stvari mogu nekad i da zbune i da poremete neku ravnotežu, a s obzirom na to da se to nije desilo kod nas i s obzirom na to da sam ja ovde odstranjen od tih osećanja nisam stvarno primetio da se to dešava“, rekao je Vladimir, međutim, ceo tim se usput smejao.

Nađa nije mogla da sakrije svoje čuđenje zbog njegovih reči, pa ju je Boki ubrzo pitao o čemu se radi.

„Nije moje da pričam previše, samo je možda vreme da se neke stvari kažu, a možda i nije, ali nije moje da kažem“, rekla je ona.

Boki se potom obratio Mini i upitao je da li je spremna na ljubav u Survivoru.

„Kakvo je to pitanje“, rekla je ona i prasnula u smeh.

„Hoćeš da te pitam da li si se malo zaljubiška“, konkretniji je bio Boki.

Mina je potom dugo ćutala, a onda kroz smeh rekla: „Joj, šta mi radite ljudi.“

Misterija o tome da li postoji nešto sa Vladimirove strane i dalje ostaje, imajući u vidu Nađinu reakciju. Da stvari nisu tako jednostavne kako ih je Vlada predstavio potvrđuje i smeh svih iz crvenog tima dok je držao svoj „govor“ o tome kako u Survivoru simpatija definitivno nema.

Prvi saznajte sve vesti o najboljem TV šouu na kategoriji Survivor.

Survivor možete pratiti na kanalu Nova S uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON pakete van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON porodični paket dostupan je za 799 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana. (PROMO)

BONUS VIDEO: Mina u suzama zbog oca Marka Nikolića

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (6)