Marija Karan, automobil, incident
marija karan

Mariju Karan je prošle nedelje u Beogradu udario njen dečko Vladan Balaban, nakon čega je glumica urnisala njegov automobil marke "porše", a sad su isplivali novi detalji ovog nesrećnog događaja, prenosi "Blic".

Slučajni prolaznici pozvali su patrolu policije, jer su u Francuskoj ulici na krovu automobila „porše“ videli upravo Mariju, navodi pomenuti medij.

Kada su policajci stigli, u automobilu je na mestu vozača sedela Marija Karan, dok je pored nje bio Vladan Balban. Tada su primetili da žena ima posekotinu na butini i kolenu, a da je Balban vidno alkoholisan.

PROČITAJTE JOŠ

Karan je objasila da je sa svojim dečkom bila u obližnjem restoranu, ali su ga zbog svađe napustili i krenuli ka garaži u Dositejevoj ulici. Raspravljali su se niz ulicu, da bi joj on u jednom trenutku udario šamar.

Međutim, ona je zatim uzela tegove i protivpožarni aparat i razbila zadnje staklo na automobilu. Balban je, potom, seo u automobil i krenuo istim. Malo potom je ugledao Mariju kako trči ka njemu. Tada ju je povezao, gde su nastavili svađu.

Kako „Blic“ saznaje, Marija Karan je kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar. Njoj su konstatovane lake telesne povrede u vidu rasekotine desne butine i oguljenog desnog kolena. U policijskoj stanici Stari Grad Balbanu je izmereno oko 1,15 promila alkohola u krvi. Policijsku stanicu Stari Grad Marija je napustila u subotu oko 10 časova, a Balban dva sata kasnije.

Marijin advokat je juče naveo da do nikakvog nasilja nije došlo.

„Suočeni sa činjenicom da je nešto što se desilo između dvoje ljudi dobilo jedan potpuno drugačiji epilog u medijima, da se kreiraju neistinite priče, molimo javnost i medije da imaju razumevanja. U odnosu gospođe Karan i gospodina Balabana nije bilo porodičnog niti bilo kakvog fizičkog nasilja. Zbog toga se na ovaj način obraćam i tražim da se privatnost gospođe Karan zaštiti, kako bi se izbegle senzacionalne vesti koje nemaju utemeljenje u istini i u onome što se desilo“, poručio je punomoćnik Marije Karan, advokat Milan Kundačina.

BONUS VIDEO: Milica Zarić, glumica: Komemoracija Marko Živić

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)