Foto: Printscreen/YouTube/Tekashi 6ix9ine

Tridesetšestogodišnji Juraj Zigman, jedan od najcenjenijih hrvatskih modnih dizajnera sarađivao je s Ritom Orom, Ferdži, Kardi Bi, Šeril Kol, Bebe Redžom i drugim imenima svetskog šoubiznisa, a jedno od najvećih je svakako reperka Niki Minaž.

Najnoviju saradnju ostvarili su u novom reperkinom spotu „Trollz“. Kostime za video dizajnirao je upravo Zigman, a u samo 24 sata, video je sakupio više od 50 miliona pregleda.

PROČITAJTE JOŠ

„Saradnja s Niki traje već dosta dugo vremena. To je ono što je u mom poslu najvažnije. Svaki klijent koji se vraća je dokaz da ono što radim ima sve ono sto sam uvek želeo, a to su kvalitet, ideja, doslednost i da je poželjno to što radim. Radio sam velike projekte s Niki, njen spektakularan nastup na MTV VMA, celu stadionsku australijsku turneju i mnoge video spotove. Ovo je bio jednaki izazov i obostrana želja da napravimo nešto, posebno u ovo vreme. Sarađujem s njenim timom stilista na raznim projektima, pa se saradnja samo nastavila“, rekao je on za „24.hr“ i dodao:

„Stojim iza svog rada celim svojim bićem i verujem u svoj rad. Nemam ni vremena niti želim da me išta, a najmanje trema pokoleba u mom stvaranju. Čak mislim da u svakoj takvoj saradnji dolazi samo jedan divan adrenalin.“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Tagovi

Komentari

Svi komentari (0)