Foto: Printskrin/YouTube/Svetlana Ceca Raznatovic

U trenutku smrti imala je samo 25 godina.

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i njen pokojni suprug Željko Ražnatović Arkan venčali su se 19. februara 1995. godine.

PROČITAJTE JOŠ:

Cecina kuma na venčanju bila je mlada novinarka u usponu Maja Pavić koja je važila i za jednu od najlepših novinarki tog vremena.

Iako su joj predviđali dosta uspeha na poslovnom planu, Majin život tragično je okončan u februaru 1997. godine. Ona je tada ubijena u sačekuši, zajedno sa svojim dečkom Radetom Ćaldovićem Ćentom.

Oni su ubijeni u Francuskoj ulici u Beogradu.

Maja Pavić Foto: Printskrin/YouTube/Svetlana Ceca Raznatovic

Pre nego što je počela da se bavi novinarstvom, Pavićeva je bila fotomodel, u čemu je takođe, zbog svoje visine i lepote, imala dosta uspeha. Ipak, novinarstvo je bilo njen san, te je završila dvogodišnje školovanje za novinara-voditelja.

Ubrzo je počela da vodi emisije uživo, tačnije 1991. godine, a sa Cecom se upoznala 1993. godine, kada ju je angažovao štab Arkanove SSJ da vodi promotivne skupove i stranke.

„Bio je neki mutan novembarski dan. Cecu sam upoznala u garderobi Hale sportova u Pančevu. Na prvi pogled nije mi bila naročito simpatična, a izgleda ni ja njoj. Zašto? Pa, jednostavno tako je bilo. To je trajalo tri dana, četvrtog smo sele u neki džip i otad smo nerazdvojne. Često smo spavale jedna kod druge, zajedno jele, družile se… Kasnije sam išla na sve njene koncerte, ona je dolazila na snimanje mojih emisija“, rekla je Maja svojevremeno za domaće medije.

Foto: Printscreen

Ispričala je i da je odmah pristala da kumuje Ceci na venčanju sa Arkanom, te da je zbog čitave frke koja je vladala oko te svadbe „imala osećaj da se ona udaje“.

Tada je otkrila i da je njen izabranik zapravo Arkanov prijatelj iz detinjstva.

„To je Rade Ćaldović. Željkov drug iz detinjstva. Upoznali smo se u diskoteci 26. aprila 1994. godine i to još traje“, pričala je tada Maja.

Maja Pavic
Foto: Privatna arhiva/ Maja Pavić

Njihova ljubavna priča prekinuta je tog 15. februara 1997. godine, kada su , u ranim jutarnjim satima iz heklera sa prigušivačem ubice likvidirale Radeta Ćaldovića Ćentu, jednog od poslednjih poznatih imena beogradskog i evropskog podzemlja, ali i Maju Pavić, koja se tu zatekla sa njim u Francuskoj ulici u Beogradu.

Maja je u trenutku smrti imala samo 25 godina, a za Ćentu se govorilo da ga je ljubav sa njom primirila, te da su gradili i zajedničku kuću u kojoj su planirali da žive mirnim životom. Ipak, sudbina je htela drugačije.

BONUS VIDEO: Svetlana Ceca Ražnatović izjava, 25.05.2022

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.