Foto: Live Production/Skymusic

Pevači narodne muzike decenijama prave šou na američkim turnejama, ali ovog puta je tamošnja publika bila zainteresovana za Lončarevića.

PROČITAJTE JOŠ


Pop muzičar Dženan Lončarević otputovao je na američku turneju početkom marta, gde je još jednom opravdao svoje ime i prezime.

Naime, pevač skoro svako veče ima ugovorena gostovanja u tamošnjim najpoznatijim klubovima u različitim gradovima, pa iz noći u noć obara rekorde i postavlja nove standarde.

Iako je odavnina poznato da folkeri i narodnjaci tamo prave lom, sada znamo da i pop pevači imaju odličan prolazak. Doduše, kako ko, ali Lončarević je definitivno dočekan raširenih ruku.

S druge strane, Dženan slobodno vreme koristi za odmor i opuštanje, pa sa svojim muzičarima iz benda, koji su mu pre svega veliki prijatelji, redovno obilazi značajna mesta, a bitne događaje ovekovečio je i fotografijama koje objavljuje na svom Instagram profilu.

Po povratku iz Amerike, Lončarevića čekaju nastupi u Srbiji, regionu i Evropi, kao i rad na novim projektima.

Podsetimo, pevači su nekada na američkoj turneji boravili i po dva, tri meseca, a poslednjih godina najviše provode tamo mesec dana. Šta više, mnogi su odavno prestali tamo da nastupaju pa samo idu oni koji će sigurno napuniti klubove i diskoteke.

BONUS VIDEO: Dženan Lončarević: Dosta ulažem u svoju karijeru i ne kajem se zbog toga

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

 

 

 

 

Tagovi

Komentari

Svi komentari (0)