Foto: Vesna Lalić/ Nova.rs, Profimedia.rs

Glumac ne krije radost zbog uspeha u Holivudu.

Glumac Nikola Đuričko postigao je uspeh u Holivudu i trenutno glumi u jednoj od najgledanijih sertija „Stranger Things“.

PROČITAJTE JOŠ:

On je sada gostovao u emisiji „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ gde je govorio o ovom projektu, ali i saradnji sa Vinonom Rajder.

„Vinona je stvarno jako ljubazna, pametna, draga… Užasno me je podržala, i mnogo mi je to značilo u tim trenucima“, rekao je Nikola.

On je istakao i to da Vinona zna i dosta o našim ratovima i istoriji Evrope.

„Njen je pradeda iz Rumunije, pričala mi je kako je došao u Ameriku, pričala mi je o drugom dedi koji je bio u zarobljeništvu kod Japanaca“, dodao je Đuričko.

„Ja sam je pitao da mi priča o Kopoli, s njim je radila Drakulu, o Beku, onom čuvenom pevaču, ona se dugo zabavljala s njim, ja njega volim. Pričali smo puno o umetnosti, o džezu, o budalaštinama, o svakojakim stvarima i ne mogu da nađem dovoljno lepih reči da joj se zahvalim na toj divnoj rečenici“, rekao je glumac, misleći na pohvalu koju mu je Rajderova uputila.

I čuveni pisac horora Stiven King napisao je da obožava lik koji igra naš glumac i rekao da on zaslužuje posebnu seriju.

„Kad je Stiven King tvitovao tu stvar, ja znam da Daferi (braća Met i Ros Dafer koji su osmislili ‘Stranger Things’) i kreatori serije dosta drže do njegovog mišljenja, i kao što znate on je jedan od stvarno kraljeva tog horor SF žanra, i njegove knjige su uvek rasprodate, i filmovi se snimaju po njima, itd. Kada jedna takva osoba pohvali moj lik koji smo zajedno, naravno, svi pravili, ja sa Daferima, ali prosto kad ga pohvali, kad nekako se čini da mu je zanimljiv i da može još neki dodatni šou da se pravi, mislim nema srećnijeg čoveka od mene i hvala im svima“, zaključio je Nikola Đuričko.

BONUS VIDEO: Boris Isaković Intervju

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (2)