Olivije Rusten Olivier Rousteing
Olivije Rusten Foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Olivije Rusten, dizajner i kreativni direktor jednog od najpoznatijih modnih brendova, nedavno je doživeo pravi košmar kada je u njegovoj kući eksplodirao kamin. Nakon svega kroz šta je prošao rešio je da ispriča pravu istinu.

Prikazao je fotografije nesreće koja ga je zadesila i istakao kako je bilo momenata kada su ga ljudi ismevali dok se oporavljao, plašio se da će mu možda ožiljci značajno uticati na imidž koji je izgradio.

Olivije Rusten Olivier Rousteing
Olivije Rusten Foto: Instagram/olivier_rousteing

„Ovo je bilo pre godinu dana. Sada, konačno sam spreman da podelim sve ovo. Predugo sam to krio i vreme je da znate. Pre tačno godinu dana, kamin u mojoj kući je eksplodirao. Sledećeg jutra sam se probudio u Parizu u bolnici. Profesionalci koji su u to vreme imali kovid pacijente brinuli su i o meni“, započeo je dizajner svoju priču.

Olivije Rusten Olivier Rousteing
Olivije Rusten Foto: Instagram/olivier_rousteing

„Uradio sam sve da sakrijem ovo od što više ljudi, čuvao tajnu sa prijateljima i timom. Da budem iskren, ne znam zbog čega me je toliko bilo sramota, možda zbog opsesije savršenstvom koje je poznato u modi, kao i ličnih nesigurnosti. Dok sam se oporavljao, radio sam dan i noć i pravio kolekcije, a krio ožiljke pod maskama, rolkama, dugim rukavima i prstenjem“, rekao je dizajner.

Olivije Rusten Olivier Rousteing
Olivije Rusten Foto: Instagram/olivier_rousteing

 

„Shvatio sam da je moć društvenih mreža da pokažete ono što želite. To je naš novi svet. Sada, godinu dana kasnije ja sam izlečen, srećan i zdrav. Sada shvatam koliko sam blagosloven. Počeo sam novo poglavlje sa osmehom na licu“, zaključio je u svojoj objavi Olivije.

 

Bonus video: Nastup Edite Aradinović na Music Week festivalu

 

 

PROČITAJTE JOŠ

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)