Foto:EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Još dok su bili zajedno, pre nekih desetak godina, Anđelina Džoli (44) zabranila je svom, sada bivšem, partneru Bred Pitu (56) da snima ljubavne scene s bilo kojom drugom glumicom, osim sa njom.

Pored toga, tokom njihovog braka Pit nije smeo da ima nijednu prijateljicu koju mu Džolijeva nije „odobrila“. Međitim, i sada, kada više nisu u braku, Anđelina ne odustaje od svojih zabrana, koje sada sprovodi preko dece.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon pisanja medija da jedan od najpoznatijih holivudskih zavodnika nije sam tokom izolacije koju je provodio u Los Felizu u Kaliforniji, te da mu u njegovom luksuznom domu društvo pravi kolegica Alia Šavkat (31) Anđelina je rešila da preduzme svoje mere. Navodno se pozvala na to što je Pit svoju mladu prijateljicu upoznao i sa njihovom ćerkom Šajlo (13) i zahtevala od bivšeg supruga da zajedničku decu drži podalje od svojih navodnih prijateljica ili partnerki. 

Foto:EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

 

Kako strani mediji dalje navode, Džolijeva ni sama nikada nije imala mnogo ženskih osoba među prijateljima, pa je još manje spremna da prihvata Bredove.

„Anđelina nikada nije imala puno ženskih prijatelja. Ne postoji šansa da će se sprijateljiti s nekim s kim se Bred druži“, pišu strani mediji.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)