Podeli
Foto: Printscreen/Facebook/24sata

Božidar Košćak (71), poznati hrvatski glumac u zagrebačkom tramvaju je juče oko 12 sati regaovao čim je video da jedan gospodin ne nosi masku, pa je na kraju izbila i tuča.

Kumpić iz Smogovaca se potukao u zagrebačkom tramvaju: 'Nisam se želio tući'

Kumpić iz Smogovaca se potukao u zagrebačkom tramvaju: 'Nisam se želio tući'Više na https://bit.ly/37aDyyz

Posted by 24sata on Четвртак, 15. октобар 2020.

Video možete pogledati na 24sata.hr

“Samo mi još fali da se tučem u ovim godinama. Pitam se zašto nema boljih kontrola po tramvajima. Toliko je zaraženih, nema smisla da budemo bez maski u zatvorenom prostoru” rekao je Košćak za 24sata.hr.

Pročitajte još:

“Taman sam izlazio iz tramvaja kada sam vidio gospodina bez maske. Upitao sam ga zašto je ne nosi, kad je mi svi imamo. Pa nismo mi budale. On se ustao i krenuo da me udari. U guranju mi je pala maska. Mladi su uskočili i počeli nas razdvajaju” rekao je glumac Košćak. Dodao je kako se inače pridržava svih mera, odgovoran je i ne pada mu na pamet da se bije u 72. godini po tramvajima.

“Samo mi još to fali u ovim godinama. Pitam se zašto nema boljih kontrola po tramvajima. Toliko je zaraženih, nema smisla da budemo bez maski u zatvorenom prostoru” tvrdi glumac. Na idućoj je tramvajskoj stanici, kaže on, izašao.

“Jao prestanite molim vas” čuje se gospođa iz tramvaja, koja je pokušala da ih razdvoji.

“Ljudi su ih razdvojili i još su izgovorili par ružnih reči i otišli svaki na svoju stranu kao što se vidi na snimku. Tukli su se šakama i stariji gospodin se branio kišobranom“, rekao je svedok događaja.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar