Podeli:
Foto: Printscreen/Twitter/Nika

Nikšićka policija identifikovala je 18 osoba koje su učestvovale u tuči 21. maja u Njegoševoj ulici u Nikšiću, saopšteno je danas iz Uprave policije.

U saopštenju se navodi da je o svemu upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, pišu Vijesti.

“U službenim prostorijama policija je prikupila obaveštenja od: Ć.D, S.D, M.D, M.F, D.R, N.R, M.K, J.Z, M.Š, M.Š, A.J, S.Z, N.K, V.V, N.R, M.Č, P.K i I.P.”, ističe se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da je o svemu upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koja je naložila da joj se formirani spisi predmeta dostave na ocjenu i mišljenje nakon čega će izvršiti pravnu kvalifikaciju događaja.

“Povodom tuče u Nikšiću policija je, nakon ostvarenog uvida u sadržaj snimka sa video nadzora i drugih operativnih mjera i radnji, u prostorije Centra bezbjednosti Nikšić dovela devet građana od kojih se prikupljaju potrebna obavještenja u svojstvu građanina”

Devet Nikšićana pozvano je na informativni razgovor zbog tuče ispred lokala “Grand”, u glavnoj gradskoj ulici u Nikšiću.

To su “Vijestima” nezvanično kazali iz Uprave policije, objašnjavajući da je u sinoćnjoj tuči učestvovalo 14 osoba.

Povodom tuče u Nikšiću policija je, nakon ostvarenog uvida u sadržaj snimka sa video nadzora i drugih operativnih mjera i radnji, u prostorije Centra bezbjednosti Nikšić dovela devet građana od kojih se prikupljaju potrebna obavještenja u svojstvu građanina. O sadržni ce biti upoznat postupajuci tužilac po čijem nalogu će se preduzimati dalje mjere i radnje. Po operativnim saznanjima policije u ovoj tuči je učestvovalo 14 osoba”, kazali su iz UP.

Komentari

Vaš komentar