Ičen i Nemanja Jovanović bili su gosti Nataše Pavlović u emisiji Praktična žena i oni su predstavili recept za kineski specijalitet - jaja u paradajz sosu.

Sastojci:

2 jajeta

4 čena belog luka

1-2 paradajza

2 kašike paradajz paste

1 kašika soja sosa

malo vode

Pročitajte još:

Priprema:

Najpre ispržite jaja u tiganju, a zatim ih izvadite na tanjir.

U tiganju propržiti malo belog luka ( sitno seckan), pa dodati isečen paradajz na kockice. Dinstati dok paradajz ne omekša. Sada dodati paradajz pastu, soja sos i vodu ukoliko je potrebno, i sve lepo ukrčkati. Na kraju u sos od paradajza dodati prethodno ispržena jaja i kuvati još 1 minut.

Ceo postupak pripreme, ali i zanimljivu priču porodice Jovanović, pogledajte u videu na početku teskta.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar