Foto:Nemanja Jovanović

Predsednik Pokreta socijalista (PS) Aleksandar Vulin izjavio je da su on i njegova stranka "pouzdan i lojalan partner Srpskoj naprednoj stranci (SNS) i da neće menjati strane, niti svoju politiku".

Vulin je danas u Bajinoj Bašti na sastanku predstavnika SNS i PS rekao da su oni „uvek bili protiv pljačkaških privatizacija“ i ulaska Srbije u NATO, saopštio je PS.

„Pokret socijalista je siguran, lojalan, pouzdan partner i saborac Srpske napredne stranke. Uvek smo bili protiv Srbije koja sluša strance i u kojoj odlučuju ambasadori“, naveo je Vulin koji je i ministar odbrane.

Dodao je da PS „bezrezervno veruje Vučiću, zato što je to čovek koji se za Srbiju bori na najtežim mestima, tamo gde je teško“.

„Gde god je Aleksandar Vučić odlučivao, gde god je donosio odluke, donosio ih je zato da bi Srbija bila bolja, da bi napredovala, da bi bila snažnija, da bi bila jača i nikada nije vodio računa koliko će to njega lično koštati“, rekao je Vulin.

PS, rekao je on, želi „da pomogne u borbi za Srbiju u kojoj vredi živeti, za Srbiju u kojoj je budućnost naše dece sigurna i izvesna“.

„Čitava Srbija je zaslužila da se o njoj pođednako brine i ne postoji provincija, kao što ne postoji ni prestonica“, kazao je Vulin i naveo da je nezaposlenost smanjena, a da je država radi sve što može da bi svima „ekonomski bilo bolje“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare